Home >> Υγεία

Υγεία

Γιατί μια μεζούρα είναι καλύτερη από μια ζυγαριά για τον έλεγχο του αδυνατίσματος

Γυναίκα στην ζυγαριά

Η ανάγκη για αδυνάτισμα είναι κάτι που έχει πολύς κόσμος. Η αλήθεια είναι όμως ότι θα έπρεπε να ψάχνουμε να χάσουμε οπωσδήποτε λίπος. Το βάρος των μυών είναι μια χαρά αλλά το βάρος του λίπους δεν είναι. Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να είναι δύσκολο να μετρήσετε την πρόοδο σας όταν κάνετε την προσπάθεια σας για αδυνάτισμα. Ακόμη περισσότερο όταν ασκείστε τακτικά σαν μέρος του προγράμματος σας για απώλεια βάρους. Αν έχετε συμπεριλάβει και δυναμικές ασκήσεις τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα, μπορεί να αυξήσετε την μυϊκή σας μάζα κάτι που θα αυξήσει το βάρος σας. Αυτό δεν οφείλεται σε λίπος αλλά σε μυς.

Read More »

8 Συμβουλές για να Παραμείνετε Ασφαλείς Κατά τη Διάρκεια Χειμερινής Άσκησης

Ζευγάρι που τρέχει στο χιόνι

Όπως πλησιάζει ο χειμώνας, οι μέρες μικραίνουν και πολλά μέρη της χώρας θα είναι σύντομα καλυμμένα με χιόνι και πάγο. Όμως, μην αφήσετε την Μητέρα Φύση να σας κλείσει μέσα για τους επόμενους μήνες – βγείτε έξω και απολαύστε αυτές τις ωραίες, τσουχτερές χειμερινές μέρες. Απλά να θυμάστε να παίρνετε κάποιες προφυλάξεις για να παραμείνετε ασφαλείς κατά τη διάρκεια χειμερινής άσκησης με τις ακόλουθες οκτώ έξυπνες συμβουλές.

Read More »

Τι είναι το βάρος νερού;

Νεαρή αθλητική γυναίκα μετράει την μέση της

Η κατανόηση του τι ακριβώς είναι το βάρος νερού μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα κίνητρα σας αν αντιληφθείτε ότι το βάρος σας αυξομειώνεται ανάμεσα στις φορές που ζυγίζεστε.

Read More »

Πώς να κρατάτε ένα ημερολόγιο διατροφής

Γυναίκα γραφεί ημερολόγιο διατροφής

Ένα ημερολόγιο διατροφής μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τι γίνεται στο σώμα σας επ’ ακριβώς, δίνοντας σας καλύτερα εργαλεία για να σχεδιάσετε τη γυμναστική σας και τους στόχους σας σε θερμίδες.

Read More »

Οι παρενέργειες της αποτοξίνωσης

Αποτοξίνωση

Εάν σκοπεύετε να κάνετε αποτοξίνωση η κάποια δίαιτα καθαρισμού, υπάρχουν μερικές παρενέργειες και άλλα πράγματα που πρέπει να ξέρετε ότι θα αντιμετωπίσετε.. Υπάρχουν θετικές και αρνητικές παρενέργειες.

Read More »

7 Τρόποι να Αποφύγετε την Βαρεμάρα όταν Αδυνατίζετε

Άνδρας κάνει δίαιτα

Το αδυνάτισμα θέλει προσπάθεια, την πραγματοποίηση αλλαγών στις συνήθειες που θα κρατήσουν και την διαμόρφωση λογικής και υγιεινής διατροφής με πολλή άσκηση. Όλα αυτά δύσκολα θα διατηρηθούν, ειδικά από όσους είναι νέοι στο αδυνάτισμα. Όμως υπάρχουν πολλά διαφορετικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να κάνετε την εξάσκηση και την υγιεινή διατροφή πολύ πιο απολαυστικά.

Read More »

Η κατανόηση των φυσικών μεθόδων αδυνατίσματος

Φυσική απώλεια βάρους

Οι ειδικοί που ασχολούνται με μεθόδους αδυνατίσματος και διατροφής προσπαθούν συνεχώς να προσφέρουν στους πελάτες την καλύτερη δυνατή λύση για τα προβλήματα βάρους που αντιμετωπίζουν. Η τελευταία τάση αφορά την απώλεια βάρους με φυσικές μεθόδους. Περί τίνος πρόκειται, λοιπόν, όταν μιλάμε για φυσικές μεθόδους αδυνατίσματος; Διαβάστε το άρθρο που ακολουθεί για να μάθετε περισσότερα.

Read More »

Δίαιτες μόνο με φρούτα

Δίαιτα με Φρούτα

Μια δίαιτα μόνο με φρούτα μπορεί να είναι επωφελείς για μικρό χρονικό διάστημα, ωστόσο μετά από λίγο θα πρέπει να επιστρέψετε και να καταναλώνετε τροφές που θα σας βοηθήσουν να προσλαμβάνετε τις θρεπτικές ουσίες που χρειάζεται.

Read More »

Ο μύκητας Candida και η ανεξέλεγκτη επιθυμία για φαγητό

Πίτσα

Οι περισσότεροι άνθρωποι που είναι υπέρβαροι διακατέχονται συχνά από μια ανεξέλεγκτη επιθυμία για φαγητό. Αυτή η επιθυμία τους κάνει υπέρβαρους, απλώς επειδή τρώνε πολύ. Η πραγματική αιτία μπορεί να είναι ένας μύκητας που κρύβεται στο έντερό τους. Αυτός ο μύκητας ονομάζεται Candida. Συνήθως, στο έντερό μας υπάρχουν καλά και κακά βακτήρια. Ωστόσο, όταν τρώμε φαγητά και παίρνουμε φάρμακα που σκοτώνουν αυτά τα βακτήρια, παρουσιάζουμε υπερανάπτυξη της Candida.

Read More »

Γιατί αποτυγχάνουν οι περισσότερες δίαιτες

Ημερολόγιο διατροφής

Αν ψάχνετε για έναν τρόπο που θα σας βοηθήσει να χάσετε γρήγορα βάρος, τότε είναι σχεδόν σίγουρο πως θα ακολουθήσετε μια ανθυγιεινή δίαιτα. Σ’ αυτή την κατηγορία ανήκουν όλες οι δίαιτες που υπόσχονται ότι θα χάσετε επτά κιλά σε τρεις ημέρες, επτά κιλά σε μια εβδομάδα ή ακόμα και επτά κιλά σε ένα μήνα! Για να παραμείνει κάποιος υγιής, δεν θα πρέπει να χάνει περισσότερα από πέντε κιλά το μήνα.

Read More »