Home >> Fitness

Fitness

4 Απαραίτητα Πράγματα να Πακετάρετε αν Θέλετε να Μείνετε σε Φόρμα στα Ταξίδια σας

Ταξίδια

Επειδή ο χώρος και το βάρος έχουν σημασία σήμερα όταν ταξιδεύουμε, είναι σημαντικό να πάρουμε εξοπλισμό γυμναστικής ο οποίος θα είναι ελαφρύς και χωρίς να πιάνει χώρο. Ακολουθούν μερικά αντικείμενα που θα σας κρατήσουν σε φόρμα όταν ταξιδεύετε αλλά δεν πιάνουν χώρο ενώ προσθέτουν πολύ λίγο βάρος στις αποσκευές σας.

Read More »

Πόσο γρήγορα θα πρέπει να δείτε αποτελέσματα όταν προσπαθείτε να χάσετε βάρος;

Γυναίκα γιορτάζει την απώλεια βάρους

Το αδυνάτισμα δεν είναι μια βόλτα στο πάρκο. Μάλλον το ξέρετε ήδη ότι είναι μια δύσκολη διαδικασία η οποία χρειάζεται δύναμη θέλησης, υπομονή και αποφασιστικότητα. Όλοι ξέρουμε ότι πρέπει να αδυνατίσουμε, αλλά όλοι θέλουμε να δούμε αποτελέσματα χθες! Η κύρια ερώτηση που έχει ο κόσμος την πρώτη φορά που ξεκινάει ένα ταξίδι αδυνατίσματος είναι «πόσος χρόνος θα χρειαστεί;». Το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ότι η απάντηση σ’ αυτή την ερώτηση είναι πολύπλοκη.

Read More »

Που να βρείτε υποστήριξη στις προσπάθειες σας να χάσετε βάρος

Γυναίκα μετράει την μέση της

Το αδυνάτισμα δεν είναι κάτι εύκολο, ειδικά αν το αντιμετωπίζετε μόνοι σας. Με λίγη υποστήριξη από τους ανθρώπους γύρω σας, είναι πολύ πιο πιθανό να βοηθηθείτε να προσπεράσετε τις δύσκολες στιγμές και θα έχετε και κάποιον άλλο να σας δείχνει πόσο μακριά έχετε φτάσει.

Read More »

Ασκήσεις για επίπεδη κοιλιά

Άσκήσεις για επίπεδη κοιλιά

Η περιοχή της μέσης είναι μια προβληματική περιοχή για πολλούς ανθρώπους, και υπάρχουν πολλοί που θέλουν να μικρύνουν το μέγεθος της κοιλιάς τους. Μια καλή αρχή μπορεί να γίνει αν ακολουθήσετε μια ισορροπημένη δίαιτα, αλλά υπάρχουν επίσης και μερικές πολύ καλές ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν σ’ αυτή την προσπάθεια.

Read More »

Πως θα κάνω το γυμναστήριο πιο ενδιαφέρον;

νεαρή γυναίκα σε ένα γυμναστήριο

Το γυμναστήριο είναι ένας υγιής χώρος. Είναι το μέρος στο οποίο οι άνθρωποι βελτιώνουν το σώμα τους, την υγεία τους, ξεπερνούν παθήσεις ή τραυματισμούς. Θα πρέπει να είναι ένας χώρος ενέργειας και διασκέδασης. Μην αφήνεται τον εαυτό σας να νιώθει ότι βαριέται την διαδικασία του γυμναστηρίου.

Read More »

5 Συμβουλές για Καλή Φυσική Κατάσταση όταν Ταξιδεύετε

travelling

Δωμάτια ξενοδοχείων, νοικιασμένα αμάξια, πωλήσεις, διακοπές και αεροπλάνα δεν συνεισφέρουν στην φυσική κατάσταση. Πτήσεις με κόκκινα μάτια και εργάσιμες ημέρες των 16 ωρών την ώρα που είστε στον δρόμο είναι συχνά αναγκαίες όταν ανεβαίνετε στην ιεραρχία της εταιρείας. Οι διακοπές έχουν τον ρόλο να απαλλάσσουν από το άγχος και όχι να σας παχαίνουν από την τεμπελιά. Για να το θέσουμε απλά, η φυσική σας κατάσταση δεν πρέπει να υποφέρει μόνο και μόνο επειδή ταξιδεύετε. Εξασκείστε τις επόμενες 5 συμβουλές για να τη διατηρήσετε όσο ταξιδεύετε και δεν θα επιστρέψετε από τις επόμενες σας διακοπές ή επαγγελματικό ταξίδι με 3 παραπάνω ανεπιθύμητα κιλά.

Read More »

Διατροφή και άσκηση

Υγιεινή Διατροφή με μούρα και ξηρούς καρπούς

Η άσκηση από μόνη της δεν μπορεί να συμβάλλει στη σωματική σας υγεία. Πρέπει να λαμβάνετε τη σωστή ποσότητα ασβεστίου και να υπάρχει συνδυασμός λήψης άλλων βιταμινών και ανόργανων συστατικών απαραίτητων για τα οστά με την κατάλληλη συχνότητα άσκησης, προκειμένου να εξασφαλιστεί η καλύτερη υγεία των οστών. Μαζί με την άσκηση, η διατροφή μπορεί να βοηθήσει στην καλή και σωστή λειτουργία του οργανισμού σας για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Read More »